Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Καλαμάτα – Ένας νέος κύκλος ξεκινά για σπουδές με προοπτική

Ένας από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς ομίλους στην Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του στην Καλαμάτα, διευρύνοντας τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των νέων στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Τα χθεσινά εγκαίνια ήταν λαμπερά με το παρών να δίνουν ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Γιάννης Καρανταλής, η Γενική Διευθύντρια Όλγα Κριτσιμά, ο Δ/ντής Σπουδών Χρήστος Κιούσης, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι τοπικών φορέων, όπως και πλήθος κόσμου. Η Κατερίνα Στικούδη είχε την παρουσίαση ενώ ακολούθησε αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό επίδειξη μόδας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° θεωρείται πλέον ως το εκπαιδευτικό ίδρυμα που αναβαθμίζει το θεσμό των ΙΕΚ, προσφέροντας βαθιά γνώση, κατάρτιση και εξειδίκευση, αλλά και σύνδεση με την αγορά εργασίας. Το υπερσύγχρονο κτίριο στην οδό Λακωνικής 152, φιλοξενεί τα εργαστήρια 80 διαφορετικών ειδικοτήτων, δίνοντας νέα πνοή στην πόλη της Καλαμάτας και δημιουργώντας μια κοιτίδα νεολαίας στο νότιο τμήμα της Πελοποννήσου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με εμπειρία από το 1971, προσφέρει προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ δίνεται δυνατότητα απόκτησης του Διεθνούς Τίτλου Πιστοποίησης LRN, που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά θα λειτουργήσουν 12 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν: ΓαστρονομίαΤουρισμόΤεχνικά ΕπαγγέλματαΜόδα & ΟμορφιάΥγεία & ΑθλητισμόΠληροφορική & ΗλεκτρονικάΟικονομία & ΔιοίκησηΕφαρμοσμένες ΤέχνεςΠαιδαγωγικάΜΜΕ & ΉχοςPerforming ArtsΑγροτική Κατάρτιση.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° αποτελεί κορυφαίο οργανισμό επαγγελματικής κατάρτισης που δίνει χώρο στην οπτική και νόημα στην προοπτική, χτίζοντας γέφυρες με την αγορά εργασίας. Πρόκειται για ένα καταφύγιο ολοκληρωμένης και συνεχούς εξέλιξης που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες επιτυχίας για όσους θέλουν να κάνουν αυτό που αγαπούν. Είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στον κόσμο που ζεις και σε αυτόν που θέλεις να ανοιχτείς!

Την υπεροχή του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αποδεικνύει ποιοτική έρευνα της MRB Hellas, σύμφωνα με την οποία το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έχει καταξιωθεί στις συνειδήσεις γονιών και παιδιών ως “το ΙΕΚ που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών και παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του”. (Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas που διενεργήθηκε το διάστημα 20-26/5/15).

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση του κοινού καθημερινά από τις 9:00πμ ως τις 9:00μμ για να ενημερώσουν αναλυτικά για τις ειδικότητες, καθώς και για την δυνατότητα της δωρεάν δεύτερης ειδικότητας.