Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ” λέει ο Καφαντάρης στον Καρβέλα που τονίζει πως “σέρνεται από τις εξελίξεις”

Βολές και ανέβασμα των τόνων της κριτικής από τον Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. του Δήμου Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη για τα όσα… ανακοινώθηκαν από την πλευρά της δημοτικής αρχής για τις κινήσεις της για τον δρόμο για τον οποίο και ακόμη αναζητούνται απαντήσεις. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Κάλλιο αργά, παρά ποτέ… Αυτό ταιριάζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος ως ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων  για το έργο «Αναβάθμισης του Οδικού Άξονα  Καλαμάτα Ριζόμυλος  Πύλος  Μεθώνη» .
Πέρασαν πάνω από 70 ημέρες , από την συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου 1/11/19, μετά από αίτημα συζήτησης του θέματος από την Δημοτική μας ομάδα, όσο αναφορά την αναγκαιότητα πρωτοβουλιών που πρέπει να λάβει ο Δήμος μας για το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να αναγκαστεί να στείλει αυτή την επιστολή, στην οποία όμως αποκρύπτει το τελευταίο σημείο της απόφασης 227/2019 σκόπιμα δηλ.«Να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση του Δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κύριο Κώστα Καραμανλή σχετικά με την πορεία συνέχισης και ολοκλήρωσης των διαδικασιών που απαιτούνται»
Διότι έως σήμερα δεν έχει πράξει καμία ενέργεια ως προς την συνάντηση. Είναι αδιανόητο να σέρνεται η Δημοτική Αρχή από τις εξελίξεις αντί να τις καθοδηγεί. Ζητάμε άμεσα να αφήσει τις ανακοινώσεις και να ασχοληθεί σοβαρά με τα θέματα του τόπου μας .
Να κλείσει άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών ώστε μαζί με τους επικεφαλείς των παρατάξεων , τους Βουλευτές  και φυσικά τους φορείς του Δήμοι να τον επισκεφτούμε και να ζητήσουμε πιεστικά χρονοδιαγράμματα διότι ο τόπος και η ιστορία δεν μπορούν άλλο να περιμένουν”.