Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Καινούργιες περιπετειες στην ποδοσφαιρική Αθήνα για τον Αλέξη Μαντζούνη!

“Μετα απο 8! συνεχομενες χρονιες (με εξαιρεση το 2016,την μιση αγωνιστικη σεζον, στον ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΦΥΛΗΣ), απο 2013-2021,στην αγαπημενη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ηρθε η ωρα να την εγκαταλειψω και να παμε για καινουργιες περιπετειες, στην ποδοσφαιρικη ΑΘΗΝΑ! Απο την νεα αγωνιστικη σεζον, στην ομάδα της περιοχης μου, τον Α. Ο. ΜΕΛΙΣΣΊΩΝ … Κανοντας μια αποτιμηση των προηγουμενων 8χρονων,πολλες οι χαρες, ελαχιστες οι πικρες!!!

Ευχαριστω απο ΚΑΡΔΙΑΣ, ολες τις πρωην ομαδες μου!! Ολες μου προσφεραν κατι, ελπιζω κι εγω να προσφερα κατι σε αυτες.. Το αν θα ξαναγυρισω, ποτε και που, μονον ο θεος το ξερει κι ελπιζω στο μελλον να συμβει… Υγεια να εχουμε απο τον θεο, και με πολυ ενεργεια και διαθεση, θα κανω στην ομαδα της περιοχής μου, αυτο που ξερω καλα… Υποσχεσεις δινουν μονον οι πολιτικοι… Αυτο που λεω παντα, ΔΟΥΛΕΙΑ και ΛΑΘΗ!!! Τα υπολοιπα….. στο γηπεδο! “. Με αυτή την ανακοίνωση  αυτή και μέσω των social media ο μεσσήνιος προπονητής Αλέξης Μαντζούνης έκανε γνωστή τη νέα συνεργασία του με τον σύλλογο των Μελισσίων.

Προπονητής με μεγάλη εμπειρία, ο Αλέξης Μαντζούνης ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην ποδοσφαιρική Αθήνα, όπου θα αναλάβει να φέρει σε πέρας τους στόχους της νέας του ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη .