Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Και νέα σημαντικά έργα στην Πυλία

Με «οδηγό» την εμπειρία και τεχνογνωσία των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ υλοποιείται ένα ακόμα σημαντικό έργο για τη Μεσσηνία. Πρόκειται για τα κτίρια Γυμνάσιου και Λυκείου της Μεθώνης καθώς και του Δημοτικού Σχολείου της Καλλιθέας Πυλίας.

Κατά την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη εγκρίθηκε η μελέτη, των οικονομικών και συμβατικών τευχών και της διακήρυξης για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό του έργου με προϋπολογισμού 668.213,92€, με τον ενιαίο κατασκευαστικό φορέα του Ελληνικού κράτους να βάζει την υπογραφή του σε ένα ακόμη σημαντικό για την περιοχή μας έργο επισκευάζοντας, εκσυγχρονίζοντας και ουσιαστικά αναβαθμίζοντας τις εν λόγω κριτικές δομές.

Παράλληλα, την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, της Πράξης: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πύλου-Νέστορος» συνολικού προϋπολογισμού 649.901,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Πύλου-Νέστορος Ν. Μεσσηνίας.

Όπως φαίνεται σε κάθε γωνιά της Μεσσηνίας και υπό το άγρυπνο βλέμμα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προωθούντα μικρά και μεγάλα έργα , όλα σημαντικά για την ανάπτυξη του τόπου μας.