TOP

Καλαμάτα ’80: Με Παναγιώτη Ντάκουρη και Στέφανο Μάνα θα πορευθούν οι “λύκοι” και τη νέα σεζόν…

Οι καλές συνεργασίες δεν σταματούν αλλά συνεχίζονται, αυτό επιτάσσει η λογική, αυτό πράττει ο σύλλογος της Καλαμάτα ’80, ανανεώνοντας τη συνεργασία της και για τη νέα σεζόν με τον έμπειρο και ικανό προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη, υπό τον οποίο η ομάδα έχει γιορτάσει πολλές χαρές και φιλοδοξεία να μοιραστεί μαζί του ακόμη περισσότερες αρχής γενομένης από τη φετινή σεζόν. Στο πλευρό του Παναγιώτη Ντάκουρη θα παραμείνει βοηθός, ο Στέφανος Μάνας, που επίσης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτων της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της πόλης μας η οποία και τη νέα χρονιά θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα της Pre League.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Σταθερό θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά το τεχνικό δίδυμο στον πάγκο της ομάδας μας καθώς προπονητής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει ο κύριος Παναγιώτης Ντάκουρης με βοηθό του τον κύριο Στέφανο Μάνα . Ευχόμαστε στους προπονητές μας υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους!

#GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #believe

Ένα γεγονός που προιδέχαζε και η προ ημερών ανακοίνωση του συλλόγου μέσω της οποίας έκανε σαφέστατους τους στόχους για τη νέα σεζόν, με “ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Εθνική Κατηγορία – Volleyleague”

“Από το 2013, η ομάδα μας αγωνίζεται ανελλιπώς στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία βόλεϊ Ανδρών, κερδίζοντας την αναγνώριση του φιλάθλου κόσμου της πόλης μας.
Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, αλλά το όραμα παραμένει ίδιο: να βρεθούμε στα μεγάλα σαλόνια εκπροσωπώντας τον αθλητισμό της Καλαμάτας.
Το καλαματιανό βόλεϊ ανδρών έχει να επιδείξει ένα λαμπρό παρελθόν και ένα ουσιαστικό παρόν με την ανάδειξη αθλητών που φορούν το εθνόσημο, ήρθε η ώρα να ανοίξει την πόρτα στο μέλλον.
Ξεκινάμε την φετινή μας προσπάθεια με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία – Volleyleague!
Σε αυτή την προσπάθεια, σας θέλουμε όλους κοντά μας! Για να φτιάξουμε μαζί τις στιγμές της ανόδου! Να δημιουργήσουμε νέες αθλητικές μνήμες και να φέρουμε ακόμα περισσότερα παιδιά στο γήπεδο!
Στήριξε και εσύ έμπρακτα την ομάδα της πόλης σου!”