TOP

Καλαμάτα BC: Δέχθηκε τα συγχαρητήρια του δημάρχου & του χάρισε μια «μελανόλευκη» φανέλα

Το νέο ταξίδι της Καλαμάτα BC θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες στη Γ΄ Εθνική στην οποία ανέρχεται για δεύτερη φορά και ελπίζει σε ένα καλύτερο ταξίδι.

Τον περασμένο Μάιο η καλαματιανή ομάδα αποχαιρετούσε την κατηγορία, γνωρίζοντας ήττα στο τελευταίο της παιχνίδι με 83-71 εκτός έδρας από την Αχαγιά. Μια πορεία που δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να κερδίσει την παραμονή της με αποτέλεσμα το πικρό αντίο.

Η πρόσφατη επικύρωση των βαθμολογιών στέλνει ξανά την ομάδα στην εκκίνηση της ανταγωνιστικής Γ΄’ Εθνικής, και τα μέλη της διοίκησης όπως το συνηθίζουν ξεκίνησαν από νωρίς το σχεδιασμό τους.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτού είχαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο στο ιστορικό Δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι διοικούντες της ομάδας ενημέρωσαν τον κ. Βασιλόπουλο για την πορεία της ομάδας, ο οποίος από τη μεριά του συνεχάρη τη διοίκηση για την άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα ενημέρωσαν τον δήμαρχο σχετικά με την καλοκαιρινή δραστηριότητα του συλλόγου σε επίπεδο ακαδημιών καθώς και για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση του συλλόγου πρόσφερε στον δήμαρχο ένα συμβολικό δώρο, μία «μελανόλευκη» φανέλα της ομάδας με τον αριθμό 12.