Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

«Κανόνες για να βγεις ραντεβού με την κόρη μου»: Ο μπαμπάς για τον οποίον μιλάει όλο το διαδίκτυο

Η σχέση πατέρα-κόρης, είναι πολύ ιδιαίτερη. Ο μπαμπάς είναι ο πρώτος άντρας που τα κορίτσια αντικρίζουν στη ζωή τους και παίζει τρομερά σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους άντρες και τις σχέσεις ενώ μεγαλώνουν.

Ο J. Warren Welch είναι ένας μπαμπάς που μεγαλώνει τρία κορίτσια και πριν λίγες μέρες έγινε viral στο facebook γιατί έγραψε τον καλύτερο κανόνα που χρειάζεται να ακολουθήσει όποιος θέλει να βγει ραντεβού με τις κόρες του.

”Κανόνες για βγείτε ραντεβού με τις κόρες μου”

”Θα πρέπει να ρωτήσετε ΕΚΕΙΝΕΣ τι κανόνες έχουν. Δεν μεγαλώνω τα κορίτσια μου να γίνουν γυναίκες που έχουν ανάγκη τον πατέρα τους να συμπεριφέρεται ως περίεργος, κτητικός τύπος ώστε να τους συμπεριφέρονται με σεβασμό. Θα τις σέβεστε, και αν δεν το κάνετε, σας υπόσχομαι ότι δεν θα χρειαστούν τη βοήθειά μου για να σας βάλουν στη θέση σας”.

”Δεν μεγαλώνω πριγκίπισσες”, έγραψε χαρακτηριστικά στο status που συνόδευσε τη φωτογραφία με τον κανόνα και τα σχόλια από κάτω γέμισαν καρδούλες και συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης του.

newmoney.gr