TOP

Καταπέλτης Λαμπρόπουλος για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος: “Όποιος φέρνει προσκόμματα αυτή την στιγμή βάζει σε αμφιβολία την εκτέλεση του έργου…” (video)

Η υπόθεση… επόμενη μέρα είναι το κρίσιμο σημείο και την αισιοδοξία του πως “…οι Έλληνες θα βγουν νικητές” εξέφρασε ο Γιάννης Λαμπρόπουλος.

“Καυτές” οι αναφορές του Βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος εκεί όπου δήλωσε πεπεισμένος πως αυτός θα υλοποιηθεί στην ολότητά του χωρίς να υπάρξουν άλλες εμπλοκές έτσι όπως έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση.

Στο ερώτημα για τις διαφορετικές φωνές που ακούγονται στο εσωτερικό της ΝΔ – με φόντο και την παρέμβαση Χρυσομάλλη που έκανε λόγο για την παραλιακή χάραξη και μίλησε για ελλιπή και παραπλανητική μελέτη – ο κ. Λαμπρόπουλος ήταν ξεκάθαρος “αδειάζοντας” τον κ. Χρυσομάλλη “…και ο Πρωθυπουργός και ο αρμόδιος Υπουργός προχωράνε τις διαδικασίες, όποιες διαφωνεί θα τον κρίνει ο λαός. Διαφωνίες δεν χωράνε σε αυτή την περίοδο… Όποιος φέρνει προσκόμματα αυτή την στιγμή βάζει σε αμφιβολία την εκτέλεση του έργου…”