Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Καύσωνα… συνέχεια – Ξεπέρασε και πάλι τους 41 ⁰C η θερμοκρασία στη Μεσσηνία!

Συνεχίστηκαν οι συνθήκες καύσωνα και την Κυριακή 27/06, με τη θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια να ξεπερνά τους 40 ⁰C, με τη μεγαλύτερη τιμή να καταγράφεται και πάλι στα Αρφαρά Μεσσηνίας με 41,4 ⁰C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ υψηλότερες θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 27/06, παρουσιάζονται στον ενσωματωμένο πίνακα της παρακάτω εικόνας. Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή Κοκκάρι της Σάμου, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου μας.

Οι οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής 27/06/2021, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με την καλοκαιρινή εικόνα της μετεωρολογικής κάμερας από το νησί της Σάμου (περιοχή Κοκκάρι), η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr (Πηγή Εικόνας: www.samostour.dk).

Πηγή: meteo.gr