Παρασκευή
17
Μάιος
TOP

Κοινή δήλωση-έκπληξη Ανδρινόπουλου – Κόλλια στο «πολιτικό μίξερ» των ημερών!

Ο χρόνος πλέον κυλά αντίστροφα και σε λίγους μήνες θα έχουμε ξανά δημοτικές εκλογές, αφού η 5ετια εξαντλείται. Στα στρατόπεδα των υποψηφίων δημάρχων έχει χτυπήσει ήδη το κόκκινο καμπανάκι και όλοι προσπαθούν να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας λοιπόν, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Τριφυλίας Στάθης Ανδρινόπουλος με κοινή τους δήλωση επισημαίνουν πως, «Συμπέσαμε στην εκτίμηση ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας», τονίζοντας ότι, «Η προοπτική της ανατροπής κατεστημένων καταστάσεων και αντιλήψεων με την δημιουργία ενός σχήματος ευρύτερης αποδοχής, είναι μια πρόκληση».

Η κοινή δήλωση του πρώην δημάρχου Τριφυλίας και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα ζήτημα του Δήμου μας.

Θυμίζουμε ότι υπήρξαμε στενοί συνεργάτες κατά την πρώτη Καλλικρατική θητεία του Δήμου Τριφυλίας.

Συμπέσαμε στην εκτίμηση ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας και της τοπικής κοινωνίας, η δυσανασχέτηση της οποίας παντοιοτρόπως εκδηλώνεται.

Η προοπτική της ανατροπής κατεστημένων καταστάσεων και αντιλήψεων με την δημιουργία ενός σχήματος ευρύτερης αποδοχής , είναι μια πρόκληση. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε το διάλογο μεταξύ μας και με άλλους αυτοδιοικητικούς και κοινωνικούς φορείς.
πηγή: gargalianoionline.gr