Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Κορωνοϊός: 105 τεστ όλα αρνητικά! Ευχάριστα τα μαντάτα για “Καλαμάτα”, ΑΟ Διαβολιτσίου και Πάμισο Μεσσήνης 

Ευχάριστα τα… μαντάτα των rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε άνω των 100 ποδοσφαιριστών τριών μεσσηνιακών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Ύστερα από την πρόσφατη εξέλιξη και τα τρία κρούσματα που εντοπίστηκαν στην ομάδα του Διαβολιτσίου, άμεση ήταν η ενεργοποίηση του υγειονομικού μηχανισμού και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου δόθηκαν 350 περίπου τεστ μοριακού ελέγχου ανίχνευσης κορωνοϊού τα οποία σήμερα έφερε από την αρκαδική πρωτεύουσα ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης και από νωρίς το μεσημέρι 105 ποδοσφαιριστές υπεβλήθησαν σε εξετάσεις από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρέθηκε στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Μετά το πέρας της διαδικασίας ελέγχου και τα 105 τεστ ήταν αρνητικά. Είδηση που καλωσόρισαν άπαντες καθώς μεγάλη ήταν η ανησυχία που είχε προκληθεί τόσο στον ίδιο τον σύλλογο του Διαβολιτσίου που ήταν στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτών, όσο και σε εκείνους του Πάμισου αλλά και της ΠΑΕ Καλαμάτα, ποδοσφαιριστών των οποίων, όπως προαναφέρθηκαν, επίσης υπεβλήθησαν στα τεστ.