Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Κόρινθος: Ανατράπηκε κλούβα της αστυνομίας που μετέφερε κρατούμενους των φυλακών

Η κλούβα της αστυνομίας ανατράπηκε στη διασταύρωση, στην είσοδο προς Αρχαία Κόρινθο. Οι τραυματισμένοι κρατούμενοι και αστυνομικοί διακομίζονται με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο. Οι κρατούμενοι μεταφέρονταν με την κλούβα σε διάφορες φυλακές της Πελοποννήσου. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του τροχαίου. Διακόπηκε η κυκλοφορία στο σημείο.

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00, στο δρόμο από Κόρινθο προς Τρίπολη και συγκεκριμένα στην είσοδο προς Αρχαία Κόρινθο, όταν κλούβα της Αστυνομίας γεμάτη με κρατούμενους τούμπαρε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 20 κρατούμενοι μεταφέρονταν σε διάφορες φυλακές της Πελοποννήσου. Οι περισσότεροι στις φυλακές της Τρίπολης. Στην κλούβα της Διεύθυνσης Μεταγωγών, βρίσκονταν και αστυνομικοί που τους συνόδευαν.

Στο σημείο έσπευσαν γρήγορα ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και περιπολικά της αστυνομίας, αφού υπήρχε κίνδυνος να σημειωθούν και αποδράσεις. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έγινε.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και 4 κρατούμενοι, που μεταφέρονται στο νοσοκομείο Κορίνθου. Συνολικά τραυματίστηκαν 13 άτομα (κρατούμενοι και αστυνομικοί).

Δεν κινδυνεύει καμία ζωή, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το συμβάν αντιμετωπίζεται ως τροχαίο ατύχημα. Ο οδηγός της κλούβας έχασε τον έλεγχο και το όχημα ανατράπηκε.

Στις φωτογραφίες του korinthostv, φαίνεται η κλούβα της αστυνομίας που ανατράπηκε.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο