Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Λαμπρά εγκαίνια για το γνωστό κατάστημα ένδυσης «Dragao»

Μια ιδιαίτερη ημέρα για το αγαπημένο κατάστημα ανδρικής και γυναικείας ένδυσης «Dragao» που βρίσκεται στην “καρδιά” της πόλης, στην οδό Αναγνωσταρά 61, καθώς παρουσία επωνύμων, αρκετών φίλων και σταθερών πελατών που εμπιστεύονται το γούστο και την ποιότητα των επιλογών του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Κώστα Καραμπάγια, τελέστηκαν τα εγκαίνιά του.

Στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν αρκετοί φίλοι μεταξύ των οποίων και ο θρυλικός Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με τον οποίο ο Κώστας Καραμπάγιας διατηρεί δεσμούς φιλίας. Ο τεράστιος Τζόλε παρευρέθηκε στα εγκαίνια καθώς και ο ίδιος επιλέγει την ποιότητα του «Dragao men’s fashion» δείχνοντας τον δρόμο της επιτυχίας και στην ένδυση!

Στο γνωστό κατάστημα θα βρείτε τα πιο επώνυμα brands, συνέπεια στην ποιότητα, ρούχα με στυλ και προσιτές τιμές. Το κατάστημα προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για ένα σικάτο σύνολο για τον άνδρα και πλέον και για την γυναίκα με επιλεγμένα κομμάτια που θα κάνουν την διαφορά στην καθημερινή αλλά και στην πιο κοσμική εμφάνισή σας.