Τρίτη
30
Απρίλιος
TOP

Μάθετε την Ταϊλανδέζικη μαχητική τέχνη του Muay Thai και kick-boxing στην Golden Phoenix Kalamata

Το Muay Thai είναι ένα μαχητικό άθλημα της Ταϊλάνδης που χρησιμοποιεί εντυπωσιακά χτυπήματα μαζί με διάφορες τεχνικές πάλης, διέπεται από την φιλοσοφία ενός αγώνα και η εκμάθησή του γίνεται με ειδικό εξοπλισμό και υπό την καθοδήγηση προπονητή. Παράλληλα το kick-boxing είναι ένα σύγχρονο άθλημα που αποτελεί ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα μαχητικά αθλήματα στον κόσμο με αυξανόμενο κοινό.

Ο αθλητής χρησιμοποιεί όλα τα μέλη του σώματός του ως αγωνιστικές επιλογές-όπλα. Όπως όλα τα αθλήματα προωθεί τις πνευματικές και φυσικές ικανότητες, αναπτύσσοντας επιπλέον πειθαρχία, ηθική και πνευματική παιδεία.  Είναι ένα άθλημα που συνδυάζει την αθλητική παιδεία με το συναρπαστικό θέαμα στην αγωνιστική του μορφή. Η ομορφιά του Muay Thai είναι ότι μπορεί να είναι όσο πολύπλοκο ή απλό θέλει κανείς να είναι και αυτό δεν είναι θέμα ηλικίας…

Στις μέρες μας όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν στροφή στις πολεμικές τέχνες και δη στο Muay Thai  και το kick boxing που απευθύνονται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς οι κανόνες ασφαλείας που διέπουν τον εξοπλισμό των αθλητών εκμηδενίζουν τις πιθανότητες τραυματισμού. Παράλληλα διδάσκουν αυτοάμυνα και βοηθούν στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης: ταχύτητας, δύναμης, εκρηκτικότητας και συνεργασίας χεριών και ποδιών, ενώ συμβάλουν και στην απώλεια βάρους και στην αυτοπεποίθηση.

Την ευκαιρία να γυμναστείτε εναλλακτικά και αποτελεσματικά δίπλα σε διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους – προπονητές προσφέρει ο σύλλογος Golden Phoenix Kalamata, που χρόνια τώρα διδάσκει στη Μεσσηνία τα πιο γρήγορα διαδεδομένα αθλήματα στη Δύση, Muay Thai-Kick Boxing, που πλέον έχουν καθιερωθεί ως διεθνή στυλ πυγμαχίας, με αναγνωρισμένους δασκάλους με 20 χρόνια διδακτικής εμπειρίας!

Ο καλαματιανός σύλλογος έχει αναδείξει πολυάριθμους αθλητές και πρωταθλητές με συμμετοχές στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό!

Είναι άλλωστε η μοναδική σχολή στην Μεσσηνία κάτοχος 5 επαγγελματικών ζωνών και η μοναδική σχολή στην Μεσσηνία που έχει διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία από την IFMA και την Kru Muay Thai Association της Ταϊλάνδης!

  • Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά στα τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων, αλλά και σε πρωινά personal training, στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. Τηλ. 6945 199104.