Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Μέχρι τις 20 Μαϊου τα δικαιολογητικά για την Δράση 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων»

Η Δ.Α.Ο.Κ. Π.Ε. Μεσσηνίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους ότι οι δικαιούχοι της Δράσης 3.1 «Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων» (Αντικατάστασης κυψελών) έχουν προθεσμία να υποβάλλουν δικαιολογητικά τους μέχρι τις 20 Μαϊου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας θα πρέπει να καταθέσουν στο οικείο Κέντρο Μελισσοκομίας πρωτότυπα παραστατικά αγοράς κυψελών (τιμολόγια ή αποδείξεις λιανικής πώλησης), εκδοθέντα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ΚΦΒ και Σ, με ημερομηνία έκδοσης από την 1η Αυγούστου μέχρι και την 20ή Μαΐου συνοδευόμενα από τις αντίστοιχες εξοφλητικές αποδείξεις όπου απαιτείται. Για παραστατικά τα οποία αναγράφουν μηχανογραφημένα ή με σφραγίδα του εκδότη, ότι έχουν εξοφληθεί, δεν απαιτείται η προσκόμιση εξοφλητικής απόδειξης.

 

Οι δικαιούχοι της Δράσης 3.2 «Οικονομικής στήριξης της νομαδικής  μελισσοκομίας» (μετακινήσεις μελισσοσμηνών)  για το μελισσοκομικό πρόγραμμα έτους 2021 υποβάλλουν με αίτησή τους έως τις  20 Ιουνίου , στο οικείο Κέντρο Μελισσοκομίας,  τα σχετικά δικαιολογητικά επιλεξιμότητας και τα παραστατικά μετακίνησης των κυψελών τους.