Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Μακάβριο fake news από τον Ιταλό φαρσέρ: Ανακοίνωσε τον «θάνατο» του Αντώνη Σαμαρά από fake λογαριασμό του Ακη Σκέρτσου

Ξαναχτύπησε ο Ιταλός φαρσέρ, Τομάσο Ντεμπενεντέτι, που μέσω fake λογαριασμού του Άκη Σκέρτσου, ανάρτησε Tweet για τον «θάνατο» του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Κατά την προσφιλή του τακτική ο Ιταλός φαρσέρ δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον οποίο ανακοίνωνε την είδηση του «θανάτου» του Αντώνη Σαμαρά στα αγγλικά.

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» γράφει από τον ψεύτικο λογαριασμό ο Ιταλός φαρσέρ.
Οι μακάβριες φάρσες του Ιταλού φαρσέρ

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι ανακοίνωνε μέσω fake λογαριασμού twitter του Παναγιώτη Πικραμμένου ότι «πέθανε» ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Στο αμέσως επόμενο tweet του ο Ιταλός φαρσέρ ανακοινώνει ότι ο λογαριασμός που έφτιαξε στο όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου είναι hoax του ίδιου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τομάσο Ντεμπενεντέτι, είχε «πεθάνει» τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά (από ψεύτικο λογαριασμό της πρώην Υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, στο Twitter) και τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) Άλαν Γκρίνσπαν μέσα από επίσης fake λογαριασμό του Νομπελίστα οικονομολόγου Ουίλιαμ Νορντχάους.


Ο Ιταλός φαρσέρ Τομάσο Ντεμπενεντέτι

Πηγή: iefimerida.gr