Δευτέρα
24
Ιούνιος
TOP

Μαντάς για διεύρυνση του κατηγορητηρίου για Παπαγγελόπουλο: “Θα τους πάμε μέχρι τέλους” (video)

Ο κύβος ερρίφθη. Παρά τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ που επιδίωκε να μην επαναλειτουργήσει η προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, η ΝΔ προχωρά στο επόμενο στάδιο και αρχίζει να συγκεντρώνει υπογραφές για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του τέως αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης.

Άκρως εμφατικές ήταν οι αναφορές του Βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλή Μαντά που είναι ανάμεσα στους 30 που υπογράφουν. Ο κ. Μαντάς σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST σημείωσε μεταξύ άλλων πως η υπόθεση αυτή που αφορά την στόχευση πολιτικών προσώπων για το σκάνδαλο της Navartis αποτελεί “…μια σκευωρία την οποία μεθόδευσε, έστησε και η δημιούργησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με μοναδικό σκοπό να σπιλώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους γιατί έβλεπε την εκλογική συντριβή που ερχόταν για το κόμμα της”.

Ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε στις ενδείξεις που ανακύπτουν με βάση την όλη εξέταση για τον κ. Παπαγγελόπουλο, πως τέλεσε και άλλα αδικήματα συνεπικουρούμενος από διάφορα πρόσωπα, “…με σκοπό τον έλεγχο και την χειραγώγηση της δικαιοσύνης σε συγκεκριμένες υποθέσεις που εμφανίζουν ενότητα εγκληματικής δράσης”.

Πέραν αυτών ο Βουλευτής Μεσσηνίας συμπλήρωσε στεκόμενος και στα λεγόμενα του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, “την υπόθεση αυτή θα την φθάσουμε μέχρι τέλους”.