Κυριακή
28
Απρίλιος
TOP

Μαντάς για Τατούλη: “Ο πολιτικός σας επίλογος έρχεται…” – Το ΠΕΣΥ… ασχολήθηκε με τις δηλώσεις Μαντά

Για πολιτική στοχοποίηση κάνει αναφορά ο Περικλής Μαντάς με αφορμή τα όσα εξελίχθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αντ. Μπούζα κατέθεσε πρόταση για ψήφισμα με αφορμή δηλώσεις του κ. Μαντά. Από την συνεδρίασε αποχώρησε ο κ. Μαντάς σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στη συνέχεια το ΠΕΣΥ ψήφισε το ακόλουθο κείμενο:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταδικάζει και θεωρεί απαράδεκτες τις αναφορές του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Περικλή Μαντά που αφορούν την Αντιπεριφερειάρχη κα Αντωνία Μπούζα.

Οι συγκεκριμένες απόψεις που εκφράστηκαν και αναφέρονται σε «έμμισθα πολιτικά φουστάνια παντός είδους» δεν προσβάλλουν προσωπικά την Αντιπεριφερειάρχη, αλλά όλες τις γυναίκες που ασχολούνται με την πολιτική και βρίσκονται στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Καταγγέλλουμε αυτές τις ακραίες, απαράδεκτες και σεξιστικές απόψεις που προσβάλλουν τις γυναίκες που ασχολούνται με τα κοινά και αποτελούν πλήγμα για τους δημοκρατικούς θεσμούς». 

Με γραπτή απάντηση τοποθετήθηκε ο κ. Μαντας αναφέροντας τα εξής:

“Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της κακοπαιγμένης παράστασής σας κ. Τατούλη, αρνούμαι πεισματικά να συμμετάσχω στους θεατρινισμούς και κιτρινισμούς που επιχειρείτε να επιβάλλετε στο ανώτατο θεσμικό όργανο της Περιφέρειας. 
Όσες προσπάθειες κι αν κάνετε με γνώμονα την πολιτική μου στοχοποίηση, θα πέσουν στο κενό. 
Η κοινωνία, μας γνωρίζει όλους καλά και μπορεί να διακρίνει την ποιότητα του χαρακτήρα, τις αρχές και τις αξίες όλων μας. 
Μην αγχώνεστε, ο πολιτικός σας επίλογος έρχεται…”