Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Μαρία Μενούνος: Στον Άκοβο Αρκαδίας ο γάμος αλά ελληνικά της παρουσιάστριας

Μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square της Νέας Υόρκης, η διάσημη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άκοβο Μεγαλόπολης, από όπου κατάγεται. Ο γάμος – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι καθόλα παραδοσιακός – θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου.

Η Μενούνος σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο πατέρας της για τον τόπο του κι επισήμανε ότι παντρεύεται στο εκκλησάκι που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρας της και άλλων ομογενών του που μένουν στις ΗΠΑ. «Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, τρώγαμε και χορεύαμε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για αυτήν την εκκλησία. Για αυτό και εγώ θέλω να παντρευτώ εκεί» ανέφερε η παρουσιάστρια. Καλεσμένο θα είναι όλο το χωριό ενώ θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με γουρουνοπούλα και αρνιά στην πλατεία του χωριού. Κουμπάροι θα είναι η Μαριέττα Χρουσαλα, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Η αναγγελία του γάμου της Μαρίας Μενούνος και του συζύγου της Κέβιν Αντεργκάρο δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Πατρίς». Η ημέρα του γάμου της διάσημης παρουσιάστριας στην Ελλάδα πλησιάζει και ήδη το ζευγάρι βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα στις 6 Οκτωβρίου, όπου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η αναγγελία του γάμου τους, λοιπόν, επιβεβαιώνει και τον τόπο που θα τελεστεί ο γάμος, ο οποίος δεν είναι άλλος από το χωριό της παρουσιάστριας, το Άκοβο της Αρκαδίας. «O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλην το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας» γράφει η σχετική αναγγελία.

Πηγή: news247.gr, iefimerida.gr