Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Μεγάλη ημέρα για τη “Μαύρη Θύελλα” – “Το ταξίδι ξεκίνησε” – Ο Γ. Πρασσάς και τα μέλη της νέας Διοίκησης παρουσίασαν το πλάνο τους

Η νέα μεγάλη εποχή ξεκινά για τη “Μαύρη Θύελλα” με στόχο να ανέβει γρήγορα στην πρώτη κατηγορία εκεί που ανήκει. Ένα στίγμα ξεκάθαρο από τη νέα διοίκηση του Γιώργου Πρασσά και ένα μήνυμα πως “το ταξίδι ξεκίνησε”.

Σε στέρεες βάσεις και με βήματα επαγγελματικού επίπεδου όπως αυτά παρουσιάστηκαν στην σημερινή συνέντευξη τύπου – με τα νέα γραφεία στο κέντρο της πόλης, το νέο λεωφορείο, τη μεγάλη επένδυση σε έμψυχο υλικό αλλά σε υποδομές – ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας με λίγα λόγια έδωσε μια υπόσχεση “να επιστρέψει η ομάδα στα σαλόνια της Super League”. O κ. Πρασσάς επιστρέφοντας στον τόπο του μετά από μια μεγάλη και αξιόλογη επιχειρηματική πορεία στις ΗΠΑ σημείωσε πως σκοπός του είναι η προσφορά στην πατρίδα του.

Στο πλευρό του βρέθηκαν έμπειρα στελέχη ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Παπαδημητρίου και ο Νομικός Σύμβουλος Χρήστος Αδάμου ενώ παρόντες ήταν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Γ. Ράλλης, Θ. Παπαθεοδωρίδης κ.ά. και όλοι έδειξαν σύσσωμοι πως η νέα αυτή σελίδα έχει όλα τα φόντα να είναι και επιτυχημένη και επιτέλους να επιστρέψει το χαμόγελο στην ιστορική “Μαύρη Θύελλα”. Τον όλο συντονισμό της παρουσίασης είχε ο γνωστός δημοσιογράφος και υπεύθυνος τύπου της ομάδας, Γιώργος Μαρκόπουλος.