Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Μεταγραφικό μπαμ… Το Νο14 της Εθνικής Ελλάδος φορά τη φανέλα του ΑΟ Καλαμάτα 80!

Δυνατό μετάγραφικό “μπάμ” από την ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτα 80, που λίγα λεπτά νωρίτερα ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ικανότατου κεντρικού, του διεθνή Παναγιώτη Πελεκούδα.

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με το «τριφύλλι», στα οποία πανηγύρισε τον τίτλο της περιόδου 2019/2020,

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αγωνιζόταν επί τρία χρόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού, του οποίου υπήρξε ένα από τα βασικότατα στελέχη στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου το 2020, με τον οποιό έλυσε τον Απρίλιο  φετινό Απρίλιο τη συνεργασία του με τον έμπειρο διεθνή παίκτη να αναζητεί τον επόμενο «σταιθμό» της καριέρας του, τον οποίο βρήκε στην Καλαμάτα 80.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:  
“Με μεγάλη χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον διεθνή αθλητή Παναγιώτη Πελεκούδα! @peleviii
Ο 31χρονος κεντρικός έχει ύψος 2.04 και έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Βόλεϊ στην ΕΑ Πατρών και έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ravenna, Ολυμπιακο, Παμβοχαικό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Έχει κατακτήσει 2 πρώταθληματα, 2 κύπελλα και 2 League Cup με τις ομάδες που αγωνίστηκε. Επίσης έχει εκπροσωπήσει το εθνόσημο πάνω από 60 συμμετοχες σε επίπεδο Ανδρών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες του 2018.
Ευχόμαστε στον “Πέλε” υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν!