Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Με ήττα ξεκίνησε τη νέα χρονιά η Καλαμάτα – Έχασε με 0-1 από το Αιγάλεω

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός κατήφορος της Καλαμάτας καθώς έχασε με 1-0 στο γήπεδο της παραλίας από το Αιγάλεω στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Football League. Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Βούζας στην ενδεκάδα της Καλαμάτας και την χρησιμοποίηση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων η τοπική μας ομάδα έδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν μπορεί να συνέλθει γνώρισε την 9η ήττα της σε 10 αγώνες και σίγουρα πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το Σίτι πέτυχε νωρίς το γκολ, κράτησε την πολύτιμη νίκη και έστειλε… ακόμα πιο κάτω την προβληματική Μαύρη Θύελλα!

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

Εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη στο 5′, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο Πάντος και 0-1… Η πρώτη αντίδραση της Καλαμάτας στο 27′ σε εκτέλεση φάουλ του Νατσιόπουλου, αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι. Στην επανάληψη ο Βούζας έκανε γρήγορα τις αλλαγές του. Στο 47′ η ομάδα της Καλαμάτας ζήτησε πέναλτι αλλά ο Ψυχούλας έδειξε “παίζετε”. Στο 61′ ο Οσμάνατζιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα! Εκτέλεση φάουλ από τον Νατσιόπουλο, λίγο πάνω από τα δοκάρια η μπάλα στο 73′. Οι παίκτες της Καλαμάτας προσπαθούσαν, δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Ράκιτς και Ηλιόπουλος ήταν ολομόναχοι στην επίθεση και το 0-1 δεν άλλαξε ως το τέλος… Στο 86′ τα αίματα… άναψαν και ο Τσιλιγκίρης που έβγαινε αλλαγή αποβλήθηκε γιατί έκανε χειρονομία στην κερκίδα προς τους απογοητευμένους φίλους της Καλαμάτας. Το ματς εκεί διεκόπη και για ένα δίλεπτο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βούζας): Πάντος, Κωνσταντινόπουλος, Τριποτσέρης, Καντούτσης (71′ Πετσίτης), Πανάγου (46΄Οσμάνατζιτς), Τόλι, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Νατσιόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (61′ Ράκιτς). ΑΙΓΑΛΕΩ (Γράφας): Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Παπανικόλας, Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης (87′ λ.τ Τσαφταρίδης), Μακρυγιάννης (84′ Μαγκάκης), Φαρινόλα (90+4′ λ.τ Κατσικογιάννης).