TOP

Με… επικίνδυνο ρυθμό συνεχίζεται ο… πολιτικός κατήφορος του Πέτρου Τατούλη

Άναυδους άφησε πάρα πολλούς πολίτες, η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, περιφερειακού συμβούλου Πέτρου Τατούλη, στην οποία βάλλει κατά του βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ και υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Βλάση.
Στη νέα ανακοίνωση της παράταξής του, με την οποία συνεχίζεται η… κόντρα που αυτή τη φορά, έχει… φόντο το φυσικό αέριο, μεταξύ πολλών άλλων, χρησιμοποιείται ένας χαρακτηρισμός, που όμοιος δεν έχει αναφερθεί ποτέ στα… πολιτικά χρονικά, τουλάχιστον σε περιφερειακό επίπεδο. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως «…είναι έκδηλος «ο πολιτικός κωλοπαιδισμός του», με το γραφείο Τύπου της παράταξης του κ. Τατούλη να χαρακτηρίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ… «πολιτικό κωλόπαιδο» το στέλεχος της κυβέρνησης και αιρετό, τον οποίο βέβαια, «στολίζει» και με άλλα… κοσμητικά επίθετα! Όσοι διάβασαν την ανακοίνωση, δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, ενώ ζητούμενο παραμένει, αν τα στελέχη της παράταξης, τα οποία προφανώς και εκπροσωπούνται στο σύνολό τους, από το γραφείο Τύπου, ενστερνίζονται αυτούς τους χαρακτηρισμούς τους οποίους χρησιμοποιεί με τη… φόρα που έχει πάρει στον… πολιτικό κατήφορο ο κ. Τατούλης και αν όλα αυτά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα τα… πληρώσει εντέλει, η ίδια η Πελοπόννησος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ

“Κύριε Βλάση, εσείς ειδικά… έχετε περισσότερα προσόντα από τα παιδιά των υπόλοιπων Αρκάδων που σπουδάζουν; Με φανερό εκνευρισμό και άγχος ο κ. Βλάσης έτρεξε άρον άρον να απαντήσει στην πολιτική κριτική που του ασκήθηκε από την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη και αφορούσε στην απουσία του από τα προβλήματα της Αρκαδίας με επίκεντρο την έλευση του φυσικού αεριού. Ο κ. Βλάσης γνωρίζει την πολιτική του «μικρότητα» με δεδομένο ότι η σύγκριση του με τους μεγάλους Αρκάδες πολιτικούς που επί σειρά ετών τους τίμησαν οι πολίτες με την ψήφο τους, είναι αναπόφευκτη και ανησυχεί κάθε φορά  που υποψιάζεται ότι πλησιάζει η ώρα που δεν θα μπορεί ο ίδιος να αποφασίζει για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Αρκαδίας. Πέρα από την αγωνία του βέβαια, στην ανακοίνωση του είναι έκδηλος «ο πολιτικός κωλοπαιδισμός του». Δεν απαντά όμως σε  κανένα από τα ερωτήματα, τα οποία του θέσαμε με σαφήνεια. Eπειδή όμως λόγω του εκνευρισμού του πιθανόν δεν τα κατάλαβε, του τα επαναλαμβάνουμε και περιμένουμε την δημόσια απάντηση του. Πώς πήρατε κ. Βλάση μεταγραφή από τα Γιάννενα στην Αθήνα και με ποιο τρόπο έγινε αυτή η μεταγραφή; Με ποια ιδιαίτερα προσόντα αξιολόγησης «καταφέρατε» να γίνετε Λέκτορας και κατόπιν Αναπληρωτής Καθηγητής; Έχετε άραγε περισσότερα προσόντα από τα παιδιά των υπόλοιπων Αρκάδων που σπουδάζουν; Ποιες οι δημοσιεύσεις οι επιστημονικές και οι εκπαιδευτικές σας δραστηριότητες; Και το τελευταίο ερώτημα κ. Βουλευτά, για το οποίο δεν μας είπατε ούτε μία κουβέντα Σε ότι αφορά την έλευση του φυσικού αερίου, τίνος «λαγός» είστε; ΥΓ. Πράγματι κ. Βλάση ταυτίζεστε με τον κ.Νίκα. Λέτε και εσείς μεγάλα ψέματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το δικό σας ΨΕΜΑ είναι η τελεσίδικη απόφαση 5μηνης φυλάκισης στον κ.Τατούλη. Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι το Εφετείο Καλαμάτας, μετά την αναίρεση της απόφασης του από τον Άρειο Πάγο, τον αθώωσε πανηγυρικά. Θα είχε ενδιαφέρον όμως να μας πείτε, ποια ήταν η αιτία για τη δική σας άρση Ασυλίας σε «αδίκημα ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση κατ’εξακολούθηση»;”

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ

“Πραγματικά είναι αξιολύπητο να βλέπουμε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, τον οποίο ο τόπος του, η Αρκαδία, τον τίμησε με την ψήφο του για 30 χρόνια. Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που μέσα σε 30 χρόνια δεν έχει συνδέσει το όνομά του με ούτε ένα μεγάλο έργο στην Αρκαδία! Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που με τις πράξεις του απέδειξε ότι τον ενδιέφερε μόνο η πολιτική και η οικονομική επιβίωση της οικογένειας του. Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ δεν έχει ασκήσει ποτέ το ιατρικό επάγγελμα, νομίζει ότι μπορεί και κρίνει αδιαμφισβήτητα βιογραφικά. Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ έχει καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση τελεσίδικα, έχει το θράσος να κουνάει και το δάκτυλο. ΚΑΙ το φυσικό αέριο θα έρθει στην Τρίπολη και την Αρκαδία, γιατί αυτή η Περιφερειακή Αρχή θα το κάνει (κόντρα στις επιθυμίες της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, που δεν έκανε απολύτως τίποτα), γιατί πάνω απ’ όλα κινείται με γνώμονα την ΗΘΙΚΗ και όχι το προσωπικό συμφέρον. ΚΑΙ το στίγμα μας θα αφήσουμε στον τόπο μας, γιατί για εμάς η Πατρίδα και η Αρκαδία μας είναι πάνω από οικογενειακά συμφέροντα. Κι όσον αφορά την γνωστή πρακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα – παλιά σας τέχνη κόσκινο από το πανεπιστήμιο και το αριστερό ΕΚΚΕ – απαντάμε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Εκ του πολιτικού γραφείου”