Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

“Κλείδωσε” με Γκιολή την Κορινθία ο Νίκας

Με μια ακόμη υποψηφιότητα που ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη και την προσδοκία της πρωτιάς στην Κορινθία «κλειδώνει» το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Νίκα. Ο Αναστάσιος Γκιολής, Ιατρός Γενικής Ιατρικής Γ.Ν.Κορίνθου, πολύπειρος αυτοδιοικητικός αλλά και μέλος του μητρώου στελεχών της ΝΔ που ήταν μάλιστα περιζήτητος στα ψηφοδέλτια (για βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές) θα κατέλθει στην επικείμενη αναμέτρηση της 26 Μαΐου με τον συνδυασμό του Π. Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Η εξέλιξη αυτή για τους καλά γνωρίζοντες τα δεδομένα στην Κορινθία – έναν από τους βασικούς νομούς στη «μάχη» στην Πελοπόννησο – μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη που έχουν δομήσει το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Περιφερειάρχη στην Περιφερειακή αυτή Ενότητα αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Νίκα:

“Καλωσορίζουμε στην “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” τον Ιατρό των επειγόντων του Γ.Ν Κορίνθου & Διδάκτορα της Ιατρικής Σχόλης του Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστάσιο Γκιολή (Αναστάσιος Γκιολής), ο οποίος αποτελεί την 20η και τελευταία υποψηφιότητα του συνδυασμού μας για την Π.Ε Κορινθίας.Είμαι σίγουρος πως η μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία του Τάσου καθώς και το μεγάλο κοινωνικό του έρεισμα στην κοινωνία της Κορινθίας, θα προσδώσουν τα μέγιστα στην αλλαγή που έρχεται τόσο στην Κορινθία, όσο και στην Πελοπόννησο”.