Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Με τρεις ομάδες Α1 το τουρνουά του Απόλλωνα Καλαμάτας – Παρών στο «Black and white» της ΕΑΠ

Το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου, όντας στην τελική ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 Εθνικής, τρεις ομάδες της θα αναμετρηθούν σε δυνατά ματς, στο πλαίσιο ενός τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πόλη της Καλαμάτας.

Πρόκειται για μια οργανωτική προσπάθεια του τοπικού Απόλλωνα που θα φιλοξενήσει στην πόλη μας το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου ομάδες από την Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών και συγκεκριμένα τις ομάδες των ΑΕΚ Αθηνών, Α.Ο Μαρκόπουλο ΚΑΙ ΑΟΝΝΕ Αμαζόνες.

Μόλις μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος δίδεται η στον έμπειρο προπονητή, αλλά και στους προπονητές των υπολοίπων ομάδων να τεστάρουν την προετοιμασία των αθλητριών τους, το δέσιμο και την ετοιμότητα των ομάδων τους, βγάζοντας σημαντικά και χρήσιμα συμπεράσματα πριν το πρώτο σερβίς.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

6μμ: ΑΕΚ Αθηνών – Αμαζόνες

8 μμ: Απόλλωνας Καλαμάτας – Μαρκόπουλο

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

4 μμ: Μικρός τελικός

6μμ: Μεγάλος Τελικός

Ο Απόλλωνας στο «Black and white» της ΕΑΠ

Ο προπονητής της τοπικής ομάδας, Μπάμπης Μυτσκίδης έχει προγραμματίσει δυνατά φιλικά ματς εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Preleague κατηγορίας. Τα πρώτα «κρας τεστ» στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας θα γίνουν στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου. Ο Απόλλωνας θα συμμετέχει στο τουρνουά «Black and white» που διοργανώνει η ομάδα της ΕΑ Πατρών στην Πάτρα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος οι ΕΑΠ, Απόλλωνας Πατρών, Απόλλωνας Καλαμάτας και ΠΑΟ Αθηνών.

Ενώ, στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, η καλαματιανή ομάδα θα υποδεχτεί την ενισχυμένη ομάδα της Κορίνθου, στο κλειστό της Παραλίας.