Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Με… φόρα μπήκε στην προεκλογική μάχη της Πελοποννήσου ο Θανάσης Πετράκος – «…μιλάμε για καραμπινάτες παρανομίες» τόνισε για την υπόθεση «απορρίμματα»

Καυστικός και με αιχμηρές αναφορές για τα όσα στην Πελοπόννησο εξελίσσονται στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Θανάσης Πετράκος. Ο κ. Πετράκος μίλησε για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στις δικές του στοχεύσεις, ενώ ήταν επικριτικός για τα έργα και τις ημέρες της απερχόμενης περιφερειακής αρχής Τατούλη.

Μάλιστα με φόντο τα όσα εξελίσσονται με το ΣΔΙΤ για τα απορρίμματα και τις… παλινωδίες με τις συνεδριάσεις του ΠΕΣΥ για τις επιτάξεις, ο κ. Πετράκος έλαβε ξεκάθαρη θέση, αναφορικά με το ΠΕΣΥ της προσεχούς Δευτέρας: «Θα αντιταχθούμε, δεν θα επιτρέψουν, νομίμως φυσικά, να γίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει και φυσικά ελπίζουμε να ανταποκριθούν και οι υπόλοιποι συνδυασμοί, γιατί εδώ μιλάμε για καραμπινάτες παρανομίες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πετράκος.