Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Με 53 συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία το 6ο DRIFT & GP ”ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ” της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας

Με 53 συμμετοχές, μεγάλη επιτυχία και σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, διεξήχθη φέτος το 6ο DRIFT & GP ”ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ” της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Ο αγώνας στη μνήμη του αείμνηστου Γαλάνη Κατσαρού, ιδρυτικού μέλους της λέσχης, συγκέντρωσε πολυάριθμους οδηγούς από διάφορα μέρη της χώρας που ύστερα από μεγάλη αγωνιστική απραξία μπήκαν ξανά  στις πίστες… απολαμβάνοντας τη δράση στη πίστα της Δυτικής παραλίας στην Καλαμάτα. 

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Νικητές στις κατηγορίες τους, στα επιβατικά, ήταν οι Γεώργιος Ιάκωβος με Peugeot rally, Δημήτρης Ξυπόλιτος με Toyota Corolla και Δημήτρης Γιαννουλάκης με Mitsubishi Lancer EVO VI.

Στην EXTREME καλύτερη όλων ήταν η Μαρία Πολυχρονοπούλου με Toyota Starlet και Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος με Ford Sierra COSWORTH

Στην Racing, η πρωτιά ήταν και πάλι γυναικεία υπόθεση… με την Μαρία Πολυχρονοπούλου να έχει τον καλύτερο χρόνο. Τη νίκη στις έτερες κατηγορίες κυβικών πήραν οι Κανέλος με PEUGEOT 106 και Παναγιώτης Δούβαλης με BMW Ε36 TURBO.

Στις δυο κατηγορίες των Χωμάτινων, καλύτεροι ήταν οι Παναγιώτης Σταθόπουλος με vw Ρolo GTI και Ευάγγελος Παπανικρούλης με Mitsubishi Lancer EVO VI.

Στο drift, νικητής στην 1η κατηγορία ήταν ο Γιώργος Παναγόπουλος με BMW Ε36 TURBO και στην 2η κατηγορία ο Κωνσταντίνος Δαρσακλής με BMW Ε30 TURBO. 

Πριν από τις απονομές, που έγιναν με ευλαβική προσοχή, ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος έκανε γνωστή την πρόθεση της Λέσχης να διοργανώσει δυο ακόμα αγώνες στην καλαματιανή πίστα, και παράλληλα να προκηρύξει για τη νέα αγωνιστική σεζόν το πρωτάθλημα Μεσσηνίας.