TOP

“Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας κα Κυριακόπουλου…”

Όση και προσπάθεια να κάνει η κα Κυριακοπούλου να δώσει διευκρινήσεις – στην βάση των σχολίων που υπήρξαν από την τηλεόραση BEST σχετικά με την απουσία της από την εκδήλωση του Πολιτευτή της ΝΔ Περικλή Μαντά – αυτή πέφτει στο κενό, ακόμη και στο πλαίσιο της δημιουργίας των όποιων εντυπώσεων, μια και δεν γίνονται αυτές πιστευτές, ούτε από την ίδια…

Προφανώς, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ θεωρεί τον “θεσμικό” της ρόλο ανώτερο από την θεσμική παρουσία τόσων εκπροσώπων της ΝΔ στον ίδιο χώρο, όπως και των μηνυμάτων του πρώην Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, του Επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννη, του Δημάρχου Καλαμάτας και Υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελ/σου Π. Νίκα κά.

Είναι φυσικά αναφαίρετο δικαίωμα της κας Κυριακοπούλου ο “θεσμικός” της ρόλος να βαίνει υπέρ κάποιου υποψηφίου, όπως είναι και αναφαίρετο δικαίωμα δικό μας, η ενημέρωση, η αποτύπωση, η κριτική και η αξιολόγηση. Και επειδή, κατά το κοινώς λεγόμενο, “ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και… εσείς κρυφό καμάρι”, μην… κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, γιατί ο κόσμος ξέρει… και εμείς το μήνυμα του κόσμου – που προφανώς εσείς δεν εκλάβατε – μεταφέραμε.