Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Μια ξεχωριστή εκδήλωση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών “Μπάμπαλη”

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ΜΕΣΣΑΝΑ του ξενοδοχείου REX της Καλαμάτας έγινε μία επιτυχημένη εκπαιδευτική εκδήλωση του Κ.Ξ.Γ Μπάμπαλη.

Η ιδιοκτήτρια του σχολείου Κατερίνα Μπάμπαλη και οι διδάσκουσες καθηγήτριες απένειμαν τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας για το σχολικό έτος 2016-2017 στους επιτυχόντες στις εξετάσεις μαθητές τους. Η εορτή έγινε για την επιβράβευση για τις άριστες επιδόσεις των μαθητών σε όλα τα επίπεδα, από τα μικρά επίπεδα LAAS (Palso)μέχρι το ανώτατο Proficiency.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς αλλά και οι γιαγιάδες και οι παππούδες φορτίσθηκαν συναισθηματικά με την αναφορά του ονόματος του ιδρυτή του εκπαιδευτηρίου Θεόδωρου Μπάμπαλη αλλά δάκρυσαν και από χαρά για την πρόοδο των παιδιών τους που τα χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό.

Oι συμμετέχοντες διδάσκοντες και οι διδασκόμενοι με τους συνοδούς τους αντήλλαξαν ευχαριστίες, ευχές και εγκάρδια λόγια αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης για τη μακροχρόνια συμπόρευση και συνεργασία στο επίπονο έργο της καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας.

Στο τέλος της όμορφης συγκέντρωσης έφυγαν όλοι συγκινημένοι και χαρούμενοι. Οι δάσκαλοι, οι μαθητές και οι συνοδοί τους. Ήταν για όλους το ωραιότερο επιστέγασμα μιας διαρκούς πορείας μάθησης, εργασίας και κατάκτησης της αγγλόφωνης παιδείας του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μπάμπαλη.