Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Μπέζος: “Κάντε κάτι επιτέλους και εσείς κε Τατούλη! Όχι μόνο λόγια και τραπεζώματα”

Μια αποκαλυπτική παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στον χώρο της υγείας σε επίπεδο Πελοποννήσου σε σχέση με την πολιτική της Περιφερειακής αρχής προχωρά ο Γιώργος Μπέζος. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας με μια αιχμηρή του παρέμβαση προσεγγίζει τα όσα εξελίσσονται στη Δυτική Ελλάδα και σε άλλες περιοχές και ζητά απαντήσεις από Τατούλη. Αναλυτικά ο κ. Μπέζος αναφέρει:

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ & ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ!!!

Χθες διαβάζω, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αξιοποιώντας τους πόρους του Ε.Π “Δυτική Ελλάδα 2014-2020” προχώρησε στην ένταξη 4 Νοσοκομείων της (Πανεπιστημιακό Ρίου-Πύργος-Αίγιο & Αγρίνιο) για την ενεργειακή τους αναβάθμιση και την εξοικονόμηση πόρων με το ποσό των 10,1 εκατομμυρίων ευρώ. Πριν λίγες ημέρες το ιδιο έκανε και η Περιφέρεια Αττικής με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ με προυπ. 2.480.000€.
Εσείς κε Τατούλη όχι μόνο δεν έχετε προχωρήσει στην ένταξη τουλάχιστον 1 (ενός) νοσοκομείου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου – συνολικά 8 – αλλά ούτε καν πρόσκληση έχετε βγάλει για την υποβολή προτάσεων από τους δυνητικά δικαιούχους φορείς. Εσείς ενδιαφέρεστε λοιπόν για το τομέα της Υγείας στη Πελοπόννησο και προασπίζεται το Δημόσιο Συμφέρον;;;Απαντήστε!!!!