Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Νέα δωρεά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας από τον Αθανάσιο Μαρτίνο

Τη δωρεά του ποσού των 40.000 € προς το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενέκρινε ο Πρόεδρος της ΜΚΑ Αιγέας κ.Αθανάσιος Μαρτίνος, για την ριζική ανακαίνιση των χώρων του ακτινολογικού εργαστηρίου. Η αναβάθμιση των χώρων του ακτινολογικού εργαστηρίου σε συνδυασμό με την προμήθεια δεύτερου ψηφιακού ακτινολογικό συγκρότημα θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με αφορμή την ανωτέρω δωρεά ο Διοικητής του Γ.Ν Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο. Ένα ευχαριστώ, απέναντι σε μεγάλες πράξεις ανθρωπιάς, από τις οποίες αντλούμε δύναμη και κουράγιο και εμείς, προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερό μας εαυτό για μια καλύτερη Υγεία στην Μεσσηνία. 

Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι σ’ αυτή την προσπάθεια, σε αυτό τον αγώνα  δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ και είναι ΌΛΟΙ αυτοί που αντιλαμβάνονται ότι η Υγεία είναι υπόθεση συλλογική. Θα συνεχίσουμε λοιπόν ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να υπηρετούμε ακούραστα και με όλες μας τις δυνάμεις το Ύψιστο Αγαθό της Υγείας προς όφελος όλων των συμπατριωτών μας».