Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Νέα συνεργασία της Costa Navarino με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία με το γκολφ στο επίκεντρο

Μια νέα συνεργασία αναπτύσσεται ανάμεσα στην Costa Navarino με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται το άθλημα του γκολφ. Η επανένταξη του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημα στην ιστορία του αθλήματος που έκτοτε προσελκύει ολοένα και περισσότερους φίλους. Όπως κάθε χρόνο έκτοτε, έτσι και τη φετινή χρονιά αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον στο Τόκυο.

Στοχεύοντας στην ανάδειξη των αξιών και των αρχών του Ολυμπισμού αλλά και την προώθηση του Ολυμπιακού Κινήματος  μέσα από τον αθλητισμό και την Ολυμπιακή παιδεία, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία και  Costa Navarino ενώνουν δυνάμεις και πολύ σύντομα θα προβούν στην ανακοίνωση μιας νέας συνεργασίας, παρουσιάζοντας παράλληλα τις νέες εγκαταστάσεις γκολφ οι οποίες είναι και οι πλησιέστερες στη γενέτειρα των ολυμπιακών αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία.

Η ανακοίνωση θα γίνει μέσω συνέντευξης Τύπου, στις 23 Ιουνίου, ανήμερα του εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας με τη συμμετοχή ομιλητών της ΔΟΑ, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Costa Navarino. Επίσης θα συμμετέχει ο δις νικητής Masters Jose Maria Olazabal- σχεδιαστής των νέων γηπέδων γκολφ στο Navarino Hills της Costa Navarino καθώς και η κορυφαία παίκτρια Suzann Pettersen. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος του Sky Sports, David Jones.