Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Νέες συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας για πλαστά έγγραφα

Συνελήφθη, χθες (10.8.2019) το βράδυ, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός, για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη κι ένας (1) 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 28χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τις Βρυξέλλες Βελγίου, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 24χρονος συνόδευε τον 28χρονο, προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό του από τη Χώρα και συνελήφθη.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία (1) Άδεια Διαμονής Ιταλικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.