Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Να ρεφάρει κόντρα στο Αιγάλεω θέλει η Καλαμάτα – Η «Μαύρη Θύελλα» στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου»

Να ρεφάρει κόντρα στο Αιγάλεω θέλει τη Μ. Πέμπτη (3 μ.μ., ΕΡΤ3) η ομάδα της Καλαμάτας που στα δυο τελευταία ματς έχει μια λευκή ισοπαλία με Νίκη Βόλου και μια ήττα, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, στο Ελ Πάσο από την Καλλιθέα.

Με όπλο την έδρα της, αλλά και το πλούσιο έμψυχο δυναμικό της η Καλαμάτα στοχεύει σε νίκη που θα καλύψει το χαμένο έδαφος και θα την διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία το πρωί (11:30 ) και ακολούθως θα βγάλει την αποστολή του εντός αγώνα της Μ. Πέμπτης. Το ματς θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Η «Μαύρη Θύελλα» στο πλευρό των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου»

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για το Πάσχα και με τα κοινωνικά μηνύματα πολύ έντονα, ειδικά στους καιρούς που ζούμε, η ΠΑΕ Καλαμάτα δείχνει το δικό της κοινωνικό πρόσωπο στεκόμενη στο πλευρό της «Κιβωτού του Κόσμου»

Στο πλαίσιο της χειρονομίας αυτής, παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» θα συνοδεύσουν στον μεθαυριανό αγώνα τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ άλλων, θα λάβουν και από μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της «Μαύρης Θύελλας».

Μια σημαντική πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο ειδικά σε μια εποχή που ειδικά τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθειά μας…