Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Ντιπ για ντιπ… φιλότιμε ρε Ντινάκια

Τουλάχιστον, άστοχο το σημερινό σχόλιο του «ντιπ», κοινώς Ντίνου Πλεμμένου (…Ντινάκια) που απευθύνθηκε προς τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας με τρόπο κατάπτυστο και με δημοσιογραφικές ανακρίβειες. Τόλμησε μάλιστα δε να βάλει και τον εξής τίτλο «Σταμάτα το δούλεμα ρε Αντώνη», μη σεβόμενος ούτε καν τους θεσμούς της χώρας.

Πρώτον, ως Δημοσιογράφος πιάνεσαι αστοιχείωτος, γιατί όφειλες να γνωρίζεις πως η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά έγινε μισή ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση κι όχι μετά όπως αναφέρεις. Έτσι, εάν δεν είσαι αστοιχείωτος, τουλάχιστον παραπληροφορείς…

Δεύτερον, ως εκδότης είσαι τουλάχιστον ασόβαρος να καταφέρεσαι έτσι σε έναν πρώην Πρωθυπουργό. Θα μου πεις σιγά μην αποδείξεις τώρα το πόσο «ντιπ για ντιπ» είσαι τώρα, το έχεις αποδείξει στο παρελθόν με τους… Ιούδες.

Και τρίτον, το πόσο κομπλεξικός έχεις την δυνατότητα να γίνεις, το απέδειξες με τον Θανάση μια καλή, δεν χρειάζεται να μας το δείχνεις κάθε μέρα.

Υ.γ. Για μια ακόμη φορά το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ (Βουλευτές, Πολιτευτές, ΝΟΔΕ, ΔΗΜ.Τ.Ο. κλπ) απέδειξε το πόσο κατώτερo των περιστάσεων μπορεί να σταθεί. Ούτε κιχ… Προφανώς είχαν να ασχοληθούν με… σοβαρότερα πράγματα και μετά να πάνε να δουν τον… Joker.

Δείτε τα όσα σχολιάστηκαν στην τηλεόραση BEST…

Άλλωστε δεν χρειάζεται να πάρει κανείς την… επιβεβαίωση από τον “ντιπ” για να γνωρίζει την προσφορά του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία τόσα χρόνια και ως Πρωθυπουργός, φυσικά. Ο δρόμος Καλαμάτα-Πύλος-Μεθώνη ήταν έτοιμος με την κλειστή χάραξη και τώρα θα είχε τελειώσει εάν δεν… έπεφτε η κυβέρνηση Σαμαρά, η παραχώρηση των στρεμμάτων στο αεροδρόμιο είχε δρομολογηθεί επί ημερών του με υφυπουργό τον Γ. Λαμπρόπουλο, και, τέλος για όσους δεν θυμούνται όπως πολλές φορές το έχει σημειώσει ο Π. Νίκας ο Περιμετρικός Δακτύλιος θεμελιώθηκε και δρομολογήθηκε και σχεδόν τελείωσε λόγω του Αντώνη Σαμαρά.