Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Νόμος: Για ότι πάθετε εσείς φταίτε…

Μα αυτοί θέλουν το καλό μας, να μας προστατεύσουν! Είναι οι καλοί μας Σαμαρείτες .. Ποιος να θέλει να τους στείλει στο δικαστήριο και γιατί; Άρα, όταν φτιάχνεις μία διάταξη να μην μπορεί να τους καταδιώκει κανένας, μήπως σημαίνει ότι είναι ένοχοι σε πολλά;

Κυνηγάνε πότε το γιατρό μας που μας έσωσε; τον παθολόγο μας τον καρδιολόγο μας, τον ορθοπεδικό που μας έφτιαξε το πόδι; Αυτό συμβαίνει μόνο αν κάνει ένα τραγικό λάθος ή ανοησία και στείλει κανέναν δικό μας στον άλλο κόσμο.. Μήπως πρόκειται περί αυτού τότε; Έχουμε να κάνουμε με μαζικά ιατρικά λάθη ίσως; Όμως ακόμα και η κυβέρνηση με τηλεοπτικά σποτ μας έδινε και κάτι συμβουλές τι πρέπει να κάνουμε αν υπάρξει Ιατρικό λάθος..

Τώρα τι γίνεται; πάμε να τους φυγαδεύσουμε στη Νότια Αμερική όπως κάτι άλλους της Γερμανίας που κάνανε πειράματα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης; Μήπως τώρα είναι ο σώζων εαυτόν σωθήτω; Άλλος ανοίγει τον τουρισμό να γλιτώσει κανένα ψήφο, κι άλλος ψάχνει λημέρι να πάει να κρυφτεί από τις αποφάσεις κωλοτούμπες που μας σέρβιραν κάθε μέρα; Άντε μετά τους λοιμωξιολόγους μπορεί να περιμένουν και άλλες συμπαθείς τάξεις το ακαταδίωκτο.

Μπράβοι της νύχτας, καλλιεργητές φούντας, ναρκέμποροι, μπουκαδόροι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.. Τώρα βέβαια αντί για το ακαταδίωκτο, εσείς έχετε και τις δικές σας καταδιωχτικές δυνάμεις των δημοσιογράφων των καναλιών, που κάνουν μαζικούς ελέγχους στα διόδια ποιος περνάει… «Η Ελλάς ασθενεί και βρίσκεται επί της χειρουργικής κλίνης .Ημείς πρέπει να εφαρμόσουμε τον γύψο για να τη σώσουμε» – Γεώργιος Παπαδόπουλος …. Καληνύχτα Ελλάδα ..

Θόδωρος Γαλανόπουλος