Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Ξεκάθαρη στάση υπέρ Νίκα από τον Δημήτρη Καμπόσο: «Το πάει πολύ καλά…» – Τι σημείωσε εμφατικά και για τα “εγκλήματα” Τατούλη (video)

«Υπάρχει ένας Περιφερειάρχης ο οποίος τρεις θητείες ήταν στη μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου στην Καλαμάτα. Ο οποίος είναι φίλος μου και θα ήταν ντροπή να πω εγώ ή να σκεφτώ εγώ ότι μπορώ να κάνω μια δεύτερη σκέψη εναντίον του Παναγιώτη του Νίκα. Σε καμία περίπτωση…» σημείωσε με χαρακτηριστικό τρόπο απαντώντας σε ερώτηση της Κατερίνας Κουρτέλη στην εκπομπή «Μαχητικά» και ξεκαθαρίζοντας με απόλυτο τρόπο την στάση του – όπως πάντα κάνει – ξεδιαλύνοντας καταλυτικά και τις όποιες… φήμες ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών.

Ο Δημήτρης Καμπόσος μάλιστα σημείωσε πως ο κος Νίκας «το πάει πολύ καλά», και, πως δεν τον ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική σημειώνοντας και άλλα με εμφατικό τρόπο «…εγώ στα ίσια τον στήριξα. Όταν ο Τατούλης στηρίχθηκε από εμένα και στο τέλος τα έκανε όπως τα έκανε μαντάρα και μας είχε γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων τότε βγήκα και είπα… εγώ είπα δεν θα στηρίξω τον κύριο αυτόν».

Μάλιστα, ο κ. Καμπόσος άσκησε κριτική περαιτέρω στα όσα έγιναν επί Τατούλη «έγιναν πολλά “εγκλήματα” και το μεγαλύτερο… “έγκλημα” που έγινε προσφάτως ήταν αυτό που έγινε παραμονές των εκλογών όπου ο Τατούλης έστρεφε ανθρώπους εναντίον μου και εναντίον της επιτυχημένης πορείας της παράταξής μου, με κάτι… Σιδέρηδες και κάτι άλλους. Να τους πάρει σπίτι του αυτούς και να τους φυλάξει».