Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα μονάδα χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ξεκίνησε σήμερα την λειτουργία της η Νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η Νέα Μονάδα εκτείνεται σε δύο θαλάμους νοσηλείας αποτελούμενη από 6 πολυθρόνες και 5 κρεβάτια. Θυμίζουμε ότι ο απαιτούμενος εξοπλισμός αποτέλεσε δωρεά της οικογένειας του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στο  Νοσοκομείο Καλαμάτας, πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση περί της 300  χημειοθεραπείες, παρέχοντας στους ασθενείς υψηλές ποιοτικά υπηρεσίες και πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση, μιας και θα ήσαν αναγκασμένοι να μετακινούνται σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας.

Με αφορμή την σημερινή έναρξη λειτουργίας της Νέας Μονάδας Χημειοθεραπείας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιος Μπέζος δήλωσε:

«Σήμερα γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο Νοσοκομείο μας με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τον  Ασθενή. Τέθηκε σε λειτουργία η Νέα Μονάδα Χημειοθεραπείας, με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, κάτι που αποτελούσε κυρίαρχο στόχο στο σχεδιασμό μας. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κο Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο για την ευγενική του δωρεά. Είναι η πολλοστή φορά που βρίσκεται δίπλα μας και συμπαραστέκεται σε αυτή την μεγάλη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται στο Νοσοκομείο μας τα τελευταία χρόνια. Τέλος, τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γιατρούς της Μονάδας, Αδαμόπουλο Γιάννη, Περουκίδη Σταύρο & Δαλέκου Μαρία  όπως επίσης και στην προϊσταμένη του Τμήματος Έφη Καμπουγέρη».