Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ξεκαθάρισμα από Σιδέρη για την επιστροφή του στη ΝΔ – “Αδειάζει” Τατούλη για τις ύβρεις κατά του κόμματος…

Στους… κόλπους της ΝΔ ανήκει και πάλι, δύο χρόνια μετά τη διαγραφή του, ο περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, ο οποίος στις εκλογές, βρέθηκε… απέναντι στο κόμμα του, καθώς κατήλθε με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη, που έβαλλε και εξακολουθεί, κατά του Προέδρου της ΝΔ, ειδικά μετά τη στήριξη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα.

Δύο χρόνια μετά -κι ενώ ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους και προφανώς και στον κ. Τατούλη πως δε συντάσσεται με τους υβριστές του κόμματος- ύστερα συνάντηση με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου, η επιστροφή του όπως σημείωσε, έγινε και τυπικά.

«Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν είχα φύγει από το κόμμα! Ήμουν, είμαι και θα είμαι στρατιώτης του», δήλωσε παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best και τον Θέμη Κανελλόπουλο, ο κ. Σιδέρης, τονίζοντας πως ήταν και παραμένει στο… πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και συνέχισε.

«Το έχω τονίσει και θα το τονίζω, ότι πολεμικές… κατά της κυβέρνησης, κατά της ΝΔ, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά των υπουργών, δεν τις δέχομαι και το έχω πει και στο Σώμα πως ό,τι πάει κόντρα στη ΝΔ θα το καταψηφίζω, είμαι κομμάτι της ΝΔ».

Κλείνοντας, ο περιφερειακός σύμβουλος, αναφέρθηκε στα επόμενα βήματά του, ενώ ανέφερε ξεκάθαρα, πως διαφωνεί -όχι μόνο ο ίδιος- κάθετα με την επιθετική αυτή, πολιτική στάση του Πέτρου Τατούλη.

«Δε συμφωνώ εγώ με αυτές τις αντιθέσεις κατά του Προέδρου της ΝΔ και του κόμματος. Έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου και το γνωρίζει και ο Πέτρος Τατούλης και η υπόλοιπη παράταξη. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι κι άλλα παιδιά από την παράταξη που δε δεχόμαστε να γίνεται «πόλεμος» κατά της ΝΔ», δήλωσε καταληκτικά, ο Βασίλης Σιδέρης.