Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Ξεκινά η προσπάθεια για τη διάνοιξη της Κρήτης! Πως θα προχωρήσει το μεγάλο έργο για την Καλαμάτα – Ποια η παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά (video)

Οι βάσεις για να τρέξει μια προσπάθεια… αναπτυξιακά εμβληματική για την πόλη της Καλαμάτας μπήκαν. Η δημοτική αρχή έφθασε στο σημείο να εκκινήσει ο όλος προγραμματισμός που αποτελούσε και προγραμματική δέσμευση και σε αυτή αναφέρθηκε ο Δήμαρχος.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος εστίασε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην υπόθεση πολεοδόμησης της Ανατολικής Παραλίας που μέσα από την πράξη εφαρμογής για τα περί τα 440 στρέμματα θα δοθεί η δυνατότητα να διανοιχθεί και η οδός Κρήτης! «

“Είμαστε έτοιμοι λοιπόν ο φάκελος είναι έτοιμος και τα τεύχη δημοπράτησης και στο Δ.Σ. θα πάρουμε απόφαση και ξεκινά αυτή η διαδικασία…” τόνισε με έμφαση ο κ. Βασιλόπουλος αναφέρομενος και στις τουριστικές προοπτικές που ανοίγουν.

Η υπόθεση του να εξευρεθεί χρηματοδότηση φαίνεται όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Καλαμάτας πως έχει έναν βασικό… σύμμαχο και αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Το ενδιαφέρον του πρώην Πρωθυπουργού είναι έντονο για όλα τα ζητήματα της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας.

Δείτε χαρακτηριστικά: