Παρασκευή
10
Μάιος
TOP

Ξεφάντωμα στο… κόκκινο με ξεχωριστά live & πάρτυ – Η Καλαμάτα απέδειξε πως ξέρει να διασκεδάζει

Σημεία γεμάτα στην Καλαμάτα και μια ατμόσφαιρα πράγματι από τα… παλιά με τον κόσμο να δείχνει την ανάγκη να βγει και να περάσει καλά, μακριά από τις σκοτούρες των τελευταίων ετών. Φυσικά, τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης είχαν την τιμητική τους με πλούσια προγράμματα και το κέντρο της πόλης ήταν γεμάτο από όμορφα πάρτυ και live…

Η εικόνα μοναδική στο κέντρο της Καλαμάτας. Αρκετός κόσμος σε καρναβαλικούς ρυθμούς να διασκεδάζει… Στον πεζόδρομο της οδού Ιατροπούλου είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτυ…

Τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης πραγματικά με πολύ ξεχωριστά event ήρθαν για μια ακόμη φορά να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην όλη προσπάθεια για την προσέλκυση κόσμου και για να γίνει η μεσσηνιακή πρωτεύουσα προορισμός και τις αποκριές.

Χαρακτηριστική η εικόνα και από το ΑΝΑΙS musical restaurant & bar όπου με δύο μεγάλα live party την Κυριακή η διασκέδαση… απογειώθηκε.

Με ήχους από τους Bandita me copo σε ρυθμούς που το επιβάλλουν οι ημέρες o κόσμος ξεφάντωσε με παλιές και νέες επιτυχίες.

Στον ίδιο χώρο η σκυτάλη δόθηκε στην συνέχεια στο πάρτυ που κερδίζει τις Κυριακές μας στο ANAIS με το… γλεντάμε ελληνικά να δίνει τον τόνο και τον κόσμο να απολαμβάνει τις όμορφες αυτές στιγμές διασκέδασης.