Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ξεχωριστές στιγμές στην Costa Navarino – Συγκίνηση στο TED’S Lounge – Τι σημείωσαν Αχ. Κωνσταντακόπουλος και Ευτ. Βασιλάκης

Ένας άνθρωπος της θάλασσας από τη Μεσσηνία κι ένας άνθρωπος των αιθέρων από το Ηράκλειο μοιράστηκαν ένα όραμα να γίνει η Ελλάδα παγκόσμιος προορισμός γκολφ και να ενισχυθεί η τουριστική της εικόνα. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν στην αγάπη τους για το γκολφ και τον τόπο τους. Οι αείμνηστοι Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος και Θεόδωρος Βασιλάκης.

Αυτή η φιλία συνεχίστηκε στις επόμενες γενιές με δεσμούς οικογένειας και αυτή την παρακαταθήκη ανοίγοντας νέες προοπτικές συνεχίζουν δυναμικά οι Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος και Ευτύχης Βασιλάκης.

Στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino παρουσιάστηκε το νέο δημιούργημα στον χώρο του γκολφ αφιερωμένο στη μνήμη του Θεόδωρου Βασιλάκη, το TED’S Lounge στο Bay Course Clubhouse.

Συγκινητικές οι αναφορές τόσο από τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο αλλά και τον Ευτύχη Βασιλάκη στη φιλία των γονιών τους, στη δημιουργικότητα και τα όνειρά τους αλλά και τα όσα σηματοδοτεί αυτό το νέο εγχείρημα και οι προσπάθειες που ακολουθούν. Να σημειωθεί η παρουσία πολλών κορυφαίων στελεχών, πολιτικών και άλλων εκπροσώπων.

Ο Πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος

Ο Ευτύχης Βασιλάκης Πρόεδρος της Aegean

Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης