Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Οι εκλεκτοί του Αναστόπουλου για το ματς με την Επισκοπή

Πρεμιέρα στην έδρα της κάνει η Καλαμάτα, αφού η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έπαιξε και τα δύο πρώτα παιχνίδια της εκτός έδρας. Πήρε 0-0 στη Νάξο και νίκησε στον Ασπρόπυργο 2-0, ιδιαίτερα θετικό ξεκίνημα, που θέλει να το συνεχίσει με μια νίκη στην έδρα της.
Η Καλαμάτα δεν έχει δεχτεί γκολ, αλλά υποδέχεται την άλλη ομάδα του ομίλου που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Την Επισκοπή, που μετά την ισοπαλία που πήρε στη Ρόδο, νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη. Για την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς είναι σπουδαίο το ξεκίνημα αν αναλογιστεί κανείς ότι έμεινε με 13 παίκτες διαθέσιμους στο τελευταίο παιχνίδι, λόγω καθυστέρησης στην έκδοση δελτίων.Την αποστολή για για τον αυριανό αγώνα με την Επισκοπή επέλεξε σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης.

Ο έμπειρος κόουτς επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές και αυτοί που αποκλείστηκαν είναι οι Καραχάλιος, Νατσιόπουλος και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Ηλίας Ευαγγέλου, το δελτίο του οποίου βγήκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Διαβάστε παρακάτω όλα τα ονόματα: