TOP

Οι μεταμορφώσεις του Κρίστιαν Μπέιλ που έγραψαν ιστορία

O Κρίστιαν Μπέιλ δεν ονομάζεται τυχαία «ο μετρ των μεταμορφώσεων» καθώς έχει γίνει πολλές φορές αγνώριστος για τις ανάγκες των ρόλων του και έχει υποβάλλει το σώμα του σε απίστευτες δοκιμασίες.

Είτε παίζει τον Μπάτμαν («Μπάτμαν: Η αρχή», 2005, «Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή», 2012), τον καουμπόη («Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα», 2007), τον ήρωα της εργατικής τάξης («Τhe fighter», 2010, «Σκουριασμένη πόλη», 2013), τον στρατιώτη του 1800 («Ταξιδεύοντας με τον εχθρό μου», 2017), ή τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Ντικ Τσένεϊ στην ταινία «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» του Ανταμ ΜακΚέι -προβάλλεται τώρα στις ελληνικές αίθουσες-, χωρίς αμφιβολία ο Ουαλός ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ κατέχει μια εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνεται στους ρόλους του.

Αποτέλεσμα εικόνας για Christian Bale’s most notorious roles and incredible body transformations

Το ίδιο έκανε και στην νέα του ταινία, το «Vice» του Adam McKay, με τον οποίο συνεργάζονται ξανά μετά το «The Big Short», με πιθανότητες να τον δούμε στην πεντάδα των Όσκαρ.

Με αφορμή τα 45α γενέθλιά του, θα δούμε παρακάτω μερικούς από τους πιο περίφημους ρόλους του Κρίστιαν Μπέιλ και τους απίστευτους μετασχηματισμούς του σώματος του.