Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Οι πρώτοι υποψήφιοι του ΜέΡΑ25 του Γ.Βαρουφάκη – Τρεις στη Μεσσηνία

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι του κόμματος ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στα ονόματα που ανακοινώθηκαν συμπεριλαμβάνονται και τρεις υποψήφιοι στη Μεσσηνία.

Δείτε τα ονόματα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ Γεωργόπουλος Ζούτας Δημήτρης, Ιδιωτικός υπάλληλος

ΛΑΚΩΝΙΑ Κακαλέτρη Ζαφειρία, Οδοντίατρος

ΑΡΚΑΔΙΑ Γαβράς Δημήτρης, Επιχειρηματίας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Γορτυνίας Γκάρτζος Δημήτρης, Ηλεκτρολόγος μηχανικός – οινοποιός

ΜΕΣΣΗΝΙΑ Αλεξόπουλος Γιώργος, Ιδιωτικός υπάλληλος – μηχανολόγος μηχανικός Κυβέλος Βασίλης, Αγρότης Σαρδέλη Μαρία, Ιδιωτική υπάλληλος

Το Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25) είναι αριστερό ελληνικό πολιτικό κόμμα, που ιδρύθηκε το 2018. Ιδρυτής και γραμματέας του κόμματος είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Το ΜέΡΑ25 είναι μέλος του Κινήματος για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη (DiEM25), της Ευρωπαϊκής Άνοιξης και της Προοδευτικής Διεθνούς.

Θέσεις

Η αναδιάρθρωση του χρέους. Η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων. Η δημιουργία δημόσιας εταιρείας αναδιάρθρωσης ιδιωτικών χρεών. Η γενναία μείωση φορολογικών συντελεστών. Η δημιουργία δημοσίου εξωτραπεζικού συστήματος πληρωμών. Η μετατροπή του ΤΑΙΠΕΔ και του υπερταμείου σε αναπτυξιακή τράπεζα. Ο σεβασμός στην μισθωτή εργασία και τη δημιουργική επιχειρηματικότητα.