Τετάρτη
17
Απρίλιος
TOP

Οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 σε Καλαμάτα και Ναύπλιο το επόμενο διήμερο

Το μεγάλο οδοιπορικό των «Συνδέσεων» συνεχίζεται. Μετά τους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και την Κρήτη οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 κάνουν στάση στην Πελοπόννησο.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 στις 13:00, ο Κώστας Λασκαράτος και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος «συνδέονται» με τη Χρύσα Παπασταύρου στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής και μεταφέρουν τον παλμό της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το μεγάλο στοίχημα του τουρισμού για το φετινό καλοκαίρι, το διαχρονικό πρόβλημα των απορριμμάτων, αλλά και οι προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους για να ζήσουν στην Καλαμάτα. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ Καλαμάτας 107.2 και 104.4! 

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 13:00 κάνουν στάση στο Ναύπλιο. Από το Μπούρτζι και το Παλαμήδι μέχρι την Επίδαυρο και το Λυγουριό, μεταφέρουν το «άρωμα» από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας και μας «συστήνουν» τα γραφικά ψαροχώρια του. «Συνδέονται» με τις Μυκήνες αλλά μας αποκαλύπτουν και το πώς το NETFLIX και η τηλεόραση της Κορέας, ανακάλυψαν το Ναύπλιο.

Με πλούσιο ρεπορτάζ και συνδέσεις και με τους ανταποκριτές της ΕΡΤ, Ηλία Μαραβά στην Καλαμάτα και Γιάννη Γαλανόπουλο, στο Ναύπλιο.