Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Οκταπλάσια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, από 50 σε 400.000 η ΠΑΕ Καλαμάτα!

Γενναία, οκταπλάσια παρακαλώ, αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κάνει από σήμερα η ΠΑΕ Καλαμάτα, μετά από απόφαση του Γιώργου Πρασσά, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr, προετοιμαζόμενη παράλληλα και για τη νέα εποχή της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία έρχεται άμεσα πια, θυμίζουμε!

Έτσι το μετοχικό κεφάλαιο της μεσσηνιακής ΠΑΕ από τις 50.000 ευρώ που ήταν μέχρι τώρα, θα πάει στις 400.000 και το μεσημέρι θα ενημερωθούν σχεετικά, πρώτα οι νυν μέτοχοι της ΠΑΕ.

Το περιθώριο που θα δοθεί για την αύξηση του Μ.Κ. θα είναι από 10 έως το πολύ είκοσι ημέρες και θα δοθεί η ευκαιρία και στους απλούς φίλους της Μαύρης Θύελας να πάρουν μετοχές της Καλαμάτας αν το θελήσουν, διαφορετικά αυτή (η αύξηση δηλαδή) θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Αναλυτικά η σύνθεση του μετοχολογίου της Καλαμάτας έως σήμερα  έχει ως εξής :

38,5% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Πρασσάς (Επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης της χρηματοοικονομικής εταιρείας G.P. Financial με έδρα το Σικάγο).

38,5% των μετοχών κάτοχος Μαρία Μπουρνά (σύζυγος Χρήστου Παπαδημητρίου) (Ιδιοκτήτρια Ξενοδοχειακής Μονάδας – Ιδιοκτήτρια εταιρείας πετρελαιοειδών – Συνιδιοκτήτρια σε κατάστημα εστίασης στο Σικάγο)

13% των μετοχών κάτοχος Ιωάννης Νταόπουλος (Ιδιοκτήτης Κατασκευαστικής Εταιρείας στην Αμερική)

10% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Ράλλης (Δικηγόρος).

πηγή: sportstonoto.gr