Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Οκτώ μεταγραφές ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Ακρίτα

Ο  Α.Ο. Ακρίτας ανακοινώνει τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις του τμήματος βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η ομάδα των γυναικών, έχοντας για μια ακόμη σεζόν την ίδια φιλοσοφία και με μοναδικό στόχο την ανάδειξη των νεαρών αθλητριών του συλλόγου, συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Η’ Ομίλου της Β’ Εθνικής ο οποίος την τρέχουσα περίοδο λόγω κορωνοιού παρουσιάζει ιδιαιτερότητες χωρισμένος σε δύο υποομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Με τεχνικό τον Κωνσταντίνο Δαλακούρα ο Α.Ο. Ακρίτας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις ομάδες Σπαρτιατικός Γ.Σ., Α.Ο. Αλκυών, Σ.Φ.Π. Άργους “Ίρις”, Ν.Ο.Κ  “Ποσειδών”, Α.Σ.Π. Τρίπολης και Μεσσηνιακός Γ.Σ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι τρεις πρώτες θα αγωνιστούν με τις τρεις του άλλου υποομίλου διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 ενώ οι δυο τελευταίες θα δώσουν μάχη για την  παραμονή με τις αντίστοιχες του πρώτου υποομίλου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα θα δώσουμε το παρών και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Π έχοντας στο πλευρό μας την προπονήτρια Πανταζοπούλου Νάνσυ.
“Καλωσορίζουμε λοιπόν  στην οικογένεια του Α.Ο. Ακρίτα τις :
Μποχρίνη Σταυρούλα (ακραία Παναχαϊκή Γ.Ε.),
Μαθιουδάκη Νίκη (κεντρική με υποσχετική από Α.Ο. Κύδων Χανίων, αυτή θα είναι η τέταρτη της σεζόν στην ομάδα ),
Λίκα Αγγελική (λίμπερο Πειραϊκος, επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους)
Γρίβα Αγγελική (κεντρική με υποσχετική από Γ.Σ. Άργους),
Καραβανά Ελεάνα (κεντρική Α.Ο. Θρακομακεδόνες),
Καρδουλάκη Αγγελική (ακραία Απόλλων),
Μαντούκα Αναστασία (ακραία ελεύθερη),
Σταυροπούλου Πηνελόπη (ξεκίνησε στην ακαδημίας μας και επιστρέφει στο σύλλογο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Αγρίνιο – ακραία Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός), Μίσσιου Αγλαϊα (Μ.Γ.Σ.- αναπτυξιακά).
Με τη μορφή δανεισμού παραχωρήθηκαν για ένα έτος οι : Κουκούτση Ευτέρπη (Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας), Καπλάνη Θεοδώρα (Α.Π.Σ. Ηρακλείου Πήγασος).”
Το Σεπτέμβρη η έναρξη της Ακαδημίας
Επίσης η έναρξη της ακαδημίας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και το μόνο που εκκρεμεί είναι το ωράριο λειτουργίας.
Οι ιθύνοντες του Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑ παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την παγκόσμια πανδημία και με υπευθυνότητα λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων και του Υπουργείου Υγείας τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα.
Ευχόμαστε να ξεπεραστεί σύντομα αυτή η υγειονομική κρίση και το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς να βρει όλο τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο υγιή και δυνατό !!!!!