Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Ούτε δικοί σου, ούτε δικοί τους…

Αν θέλει ο πρωθυπουργός της χώρας, ας ανατρέξει λιγάκι στην πρόσφατη πολιτική ιστορία, να δει πώς έπεσαν προηγούμενες κυβερνήσεις, και Παπανδρέου και Καραμανλής και ΣΥΡΙΖΑ και άλλες. Εκτός από τους καθαρά κομματικούς ψηφοφόρους, (που και αυτοί μειώνονται), οι οποίοι όμως και πυρηνική βόμβα να τους ρίξει ο αρχηγός , θα πουν ότι ήταν για το καλό μας και πρέπει να το αντέξουμε, γιατί αύριο μπορεί να μας διορίσει τα παιδιά μας, ένα μεγάλο ,πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων, από το κέντρο μέχρι τη δεξιά, και από το κέντρο μέχρι την αριστερά, δεν ανήκει πλέον πουθενά και κανονίζει την ψήφο του ανάλογα με το τι βλέπει να συμβαίνει γύρω του. Και δεν είναι και πολύ άσχημο αυτό αλλά αρκετά υγιές θα μπορούσα να πω.

Αυτό το κομμάτι της χώρας ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις! Χωρίς πολιτικές παρωπίδες και χωρίς να περιμένει πολλά, με μόνη την ανθρώπινη αυτοσυντήρηση του σαν πολίτης, και το τι συμβαίνει γύρω του.. Αυτοί σας ανέβασαν κύριε πρωθυπουργέ και αυτούς κυνηγάτε σήμερα! Μη στηρίζεστε λοιπόν στις δημοσκοπήσεις ανάμεσα στα μέλη του κόμματος σας! Εκεί όντως θα πάρετε όσα και ο Kim στην Κορέα… Βγείτε λιγάκι έξω να ακούσετε από στόμα σε στόμα τι σας σέρνει ο κάθε πολίτης στο δρόμο.

Και όπως πολύ σοφά είπε κάποιος, κυβέρνηση που στηρίζεται σε αστυνομίες και σε αστυνομικά μέτρα έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη των πολιτών της.. Αν δεν έχετε καταλάβει δε, τα φερέφωνα που όλη μέρα λιβανίζουν κάθε πράξη σας από τα κανάλια, δεν παράγουν πλέον ποσοστά, πιο πολύ δυσφημίζουν και εξοργίζουν παρά ευνοούν πλέον..

Α, ξέχασα να σας πω. Εκεί που είστε εντελώς καταδικασμένος είστε στη νεολαία μας.. Χτυπήστε τους λιγάκι ακόμα σε πλατείες Πανεπιστήμια και δρόμους, και τον πιο νέο που θα δείτε να σας υποστηρίζει, θα περιμένει τα αναδρομικά της κομμένης του σύνταξης…

Καλό κουράγιο στην παρενόχληση της χώρας μας…

Θόδωρος Γαλανόπουλος