Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Κατρούγκαλος στο BEST: “διακύβευμα να συνεχίσουμε το έργο μας” – Τι είπε για συμφωνία Πρεσπών, άνοιγμα σε κεντροαριστερά και… πότε βλέπει εκλογές

Μάχη στη Βουλή για τη ψήφο εμπιστοσύνης, γύρος δεύτερος…  Απόψε τα μεσάνυχτα αναμένεται η ονομαστική ψηφοφορία, με την κυβέρνηση να αισιοδοξεί για την έκβαση της όλης διαδικασίας, καθώς όπως φαίνεται έχει λάβει την υποστήριξη άλλων βουλευτών μετά την αποχώρηση ορισμένων από τους ΑΝΕΛ. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε συνέντευξή του στην τηλεόραση BEST σημείωσε πως το αποψινό διακύβευμα αφορά την συνέχιση του έργου της κυβέρνησης, ενώ έκανε λόγο για εκλογές στο τέλος της 4ετίας και για άνοιγμα προς τα κεντροαριστερά.

Μένουμε σε αυτό το πλαίσιο καθότι το ενδιαφέρον έγκειται πλέον στο πως διαμορφώνονται οι συμμαχίες που θα κρίνουν και την έκβαση της ψήφου για τη συμφωνία των Πρεσπών η οποία αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ολομέλεια. Χαρακτηριστικές οι αναφορές του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και για το θέμα αυτό, όπως για τα συλλαλητήρια και το… γιατί δεν έγινε και εδώ δημοψήφισμα.

Ολόκληρη η συνέντευξη…